HemoBalans - Hemoroidi

HemobalansMOGUĆE RIJEŠENJE | POSSIBLE SOLUTION - HemoBalans MAGNETI | MAGNETS

 

HemoBalans
HemoBalans nije medicinsko sredstvo u Hrvatskoj i zakon nam ne dozvoljava da tvrdimo kako HemoBalans liječi, zato i koristimo terminologiju koja nije medicinska. Sreća da je tako jer, u protivnom, vjerojatno nebi bio ni dostupan na tržištu Hrvatske.  HemoBalans nije zamjena  za službeni medicinski tretman već alternativno sredstvo za samopomoć kod kuće.

Magnetsko sredstvo uz pomoć kojeg možete pokušati da se trajno riješite Vaših  problema s hemoroidima.

Bezbolnim tretmanom za samo nekoliko tjedana možete riješiti probleme s cirkulacijom i venskim tonusom muskulature analnog sfinktera (mjesta gdje se stvaraju hemoroidi).
HemoBalans pojačava i protok krvi kroz prostatu te tako može pomoći u spriječavanju stvaranja adenoma (uvećanja) i kalcifikacije prostate, omogućavajući normalno mokrenje do duboko u starost.

Evo i jedno svjedočenje sa dozvolom autorice:

Upravo sam završila terapiju od 14 dana i već nakon 5 dana osjetila poboljšanje stanja. Imala sam hemeroide i bolne mariske i sad se osjećam odlično. Nestala je i bol i peckanje i žarenje. Osjećam se kao da nikad nisam imala problema. Magnete sam "oblačila" u male gumice i mazala indijskim ghee maslom i držala 2 do 4 sata dnevno,navečer u ležećem položaju. Zahvaljujem na širenju ovog znanja i metode. Meni je pomogla. :-)

Slobodno stavite ovo svjedočenje na Vaš web site.

S poštovanjem, Mirela K., Zagreb

Isto to na forumu: http://www.alternativa-forum.com/ostale-bolesti/2000-hemoroidi-4.html

Primjena i djelovanje