Kako naručiti?

Hrvatska: +385 (0)98 183 0959

a za više informacija isključivo na mail: zseatovic@gmail.com

Srbija: +381 (0)11 2310 488

a više informacija na +381 62 77 33 50 ili na dietfood@orion.rs

Tretmani

KEMOTERAPIJA

Najčešća izjava, prema Ralph Mossu, u njegovoj knjizi "PREISPITIVANJE kemoterapije", je da u velikom broju ispitivanja, baš liječnici koji provode kemoterapiju kažu da "Nikada ne bi preporučili kemoterapiju nekom od članova svoje obitelji niti bi je sami na sebi primijenili". Jedan od savjetnika, Dr. Dan Harper, izvijestio je o neobjavljenom ispitivanju u kome je utvrđeno da samo 9% onkologa koriste kemoterapiju kada je kod njih u pitanju rak.


Neka od izjava farmaceuta i liječnika koji još nisu u "kandžama" industrije raka:


"... Kao kemičar, naučen da tumačim podatke, neshvatljivo mi je da liječnici mogu ignorirati evidentnu činjenicu da kemoterapija čini mnogo, mnogo više štete nego dobrog."
- Alan C Nixon, PhD, former president of the American Chemical Society.

Više...

Podmlađivanje

MAGNEZIJ KLORID i NATRIJ ASKORBAT čudesna kombinacija za PODMLAĐIVANJE i DUGOVJEČNOST

Osnova dobrog zdravlja, usporenja starosti i podmlađivanja je, prije svega, dobra probava, a to znači unos dovoljne količine hrane bogate vlaknima, hrane bogate magnezijem i dovoljan unos hrane bogate vitaminom C.
Ako svega toga nema dovoljno u hrani koju konzumiramo onda je neophodan unos suplemenata (dodataka prehrani) u različitim oblicima.

Više...

Dijabet - Inzulin i Magnezij klorid

MagnezijPRIČA O INZULINU I ČUDOTVORNOM MINERALU - MAGNEZIJU

Magnezij je nužan kako u proizvodnji tako i u djelovanju inzulina

Magnezij je osnovni gradijent života i prisutan je u kompletnoj životnoj fiziologiji. Bez inzulina Magnezij se ne može transportirati iz krvi u stanice gdje mu je, u stvari mjesto i gdje je najpotrebniji. Kad je dr Nadler stavio 16 pacijenata na dijetu osiromašenu Magnezijem, pokazalo se da je njihov inzulin postao nedjelotvoran i nije uspijevao da šećer iz krvi prebacuje u stanice gdje ih je trebao sagorjeti ili sačuvati kao "gorivo".

Više...

Hemoroidi

Primjena i djelovanje HemoBalans-a

Prije (i poslije) svake upotrebe HemoBalance se mora oprati vodom i sapunom (tekućim ili nekim drugim), dobro isprati i osušiti. Prije stavljanja u rektum, HemoBalance treba  namazati nekom od masti za hemoroide ili uljem od kantariona (do graničnika) da prilikom stavljanja ne bi došlo do oštećenja sluzokože debelog crijeva. Pažljivo ga ugurati u rektum (debelo crijevo) do graničnika. Ostati u ležećem ili sjedećem položaju jedan do dva sata. Nakon toga se HemoBalance izvadi i ponovo opere vodom i sapunom.

Više...

Proizvodi

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Anketa

Što vam se najmanje sviđa na stranici?